Siirry sisältöön
Jutellaan!

Coaching Language Oy

Opi luottamaan kielitaitoosi, äläkä enää pelkää puhumista!

MITÄ me teemme:

Nopeita tuloksia ammattitaitoisella ja dynaamisella valmennuksella

Coaching Language vastaa kaikkiin liike-elämän englanninkielen tarpeisiinne. Tiimillämme on kokemusta kaikenlaisten ja kaikenkokoisten yritysten kouluttamisesta. Opetamme muun muassa esitelmien pitämistä, neuvottelutaitoja, verkkokirjoittamista ja kaikkea siltä väliltä. Olemme myös erikoistuneet intensiivikursseihin, jotka ovat todella suosittuja ja hyödyllisiä osallistujille.

Suunnittelemme jokaisen valmennustapaamisen perustuen monipuoliseen analyysiin, jonka teemme asiakkaan tarpeista ja toiveista.

Pohditaan, MILLOIN on paras ajankohta:

Toivotteko säännöllisiä viikkotapaamisia, vai hyötyisittekö intensiivikurssista tai jopa päivän tai kahden seminaarista? Coaching Language voi antaa yksityisopetusta, tai voimme työskennellä pareittain tai ryhmissä. Aikanne on arvokasta – olettehan kiireisiä ammattilaisia. Suunnittelemme kanssanne juuri teille sopivaksi räätälöidyn valmennusaikataulun. Nykyään on tarjolla lukuisia verkkotapaamiseen tarkoitettuja työkaluja, joten voimme tarjota yhtä laadukasta valmennusta myös verkossa.

Harkitaan, MISSÄ tapaamme, koska paikalla on väliä:

Sopeudumme jatkuvasti asiakkaiden tarpeisiin

Valmennustapaamiset voidaan sopia joustavasti ja sellaiseen paikkaan, joka teille parhaiten sopii. Pystymme tarjoamaan korkeatasoista ja laadukasta palvelua joko kasvokkain tai verkon välityksellä, valintanne mukaan. Oppimisprosessi on matka, ja meidän tavoitteemme on varmistaa, että visio matkasta toteutuu.

Aika kysyä, MITEN:

Miten tavoitteisiin päästään? Vastaus on: henkilökohtaisen sitoutumisen avulla!

Tavoitatte meidät sähköpostilla:

jayde.friman@coachinglanguage.fi

tai

justin.palframan@coachinglanguage.fi

tai puhelimella:

+358 40 913 8637.

Lähde kielimatkalle kanssamme, ja opi sukeltamaan kielen ja kulttuurin maailmaan. Hanki itsevarmuutta ja opi luottamaan kielitaitoosi, ratkaise oikolukutarpeesi ja vapaudu peloistasi vieraan kielen puhumista kohtaan.

Tehdään tavoitteistasi totta!

Valikko

Tutustu palveluihimme

Lue lisää

Tutustu meihin

Täältä löydät asiantuntijamme

Lue lisää

Jutellaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä!