Siirry sisältöön

Tiimi

Opi luottamaan kielitaitoosi, äläkä enää pelkää puhumista!

Jayde Friman

uusiseelantilainen ja suomalainen

kotoisin Timarusta, Uudesta-Seelannista

asuu Kaarinassa, Suomessa

Jayde on kotoisin Uudesta-Seelannista, ja hän on asunut Suomessa vuodesta 1999 alkaen. Hän on työskennellyt monessa kielikoulutusta tarjoavassa yrityksessä, ja viimeiset 11 vuotta hänellä on ollut oma kielivalmennusyritys. Reilusti yli vuosikymmenen mittainen kokemus englannin kielen valmennuksesta ja kokemukset matkoilta ympäri maailmaa ovat tutustuttaneet Jayden monenlaisiin kulttuureihin. Näiden kokemuksiensa avulla hän on kehittänyt johtamis- ja ihmissuhdetaitojaan. Täällä ollessaan hän on hionut valmennustyyliään ja -metodologiaansa vastaamaan opiskelijoiden tarpeita. Jaydella on kokemusta kielivalmennuksesta eri aloilla, kuten yliopistoissa, pankki- ja finanssi-, vakuutus-, ICT-, kaivos-, rakennus- ja telekommunikaatio-alalla.

Justin Palframan

eteläafrikkalainen ja suomalainen

kotoisin Port Elizabethista, Etelä-Afrikasta

asuu Kaarinassa, Suomessa

Justin Palframan on opiskellut kieliä ja liikkeenjohtamista kotimaassaan Etelä-Afrikassa. Hän on työskennellyt kieltenopettajana aikuiskoulutuksen puolella vuodesta 2005 alkaen, ja hän on auttanut lukuisia opiskelijoita kehittämään kielitaitoaan heidän omilla liike-elämän erikoisaloillaan. Justinilla on ollut oma kielivalmennusyritys vuodesta 2015 alkaen. Hänellä on kokemusta oikoluvusta ja tuutoroinnista sekä kielivalmennuksesta muun muassa pankki- ja finanssi-, vakuutus-, insinööri-, rakennus- ja lääkealalta.

Johanna Anttila

suomalainen, asunut Yhdysvalloissa 7,5 vuotta

asuu Turussa, Suomessa

Johanna syntyi Porissa, ja hän on asunut Turussa suurimman osan elämästään. Hän asui New Yorkissa, Los Angelesissa ja New Orleansissa yhteensä 7,5 vuotta ennen paluutaan Suomeen vuonna 2020. Yhdysvalloissa asuessaan Johanna opiskeli useiden arvostettujen kielivalmentajien kanssa ja oppi amerikkalaisen aksentin. Hän on työskennellyt elokuvanäyttelijänä, sijaisperheiden ohjaajana ja pakohuoneen johtajana. Kaikki nämä tehtävät ovat auttaneet häntä kehittämään esiintymistaitojaan, sosiaalisia taitojaan ja johtamistaitojaan.

Christopher Goldsmith

englantilainen

kotoisin Kentistä, Englannista

Asuu Turussa, Suomessa

Chris on kotoisin Iso-Britanniasta, ja hän on asunut Turussa vuodesta 2007 alkaen. Hän on työskennellyt monikansallisten yhtiöiden palveluksessa lähes koko työuransa ajan sekä Suomessa että Britanniassa. Kansainvälisissä tehtävissään hän on tehnyt töitä eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Hänellä on laaja kokemus presentaatioiden pitämisestä ja sisällöntuottamisesta markkinointiviestinnän ja koulutuksen tarpeisiin. Näiden kokemusten myötä Chris on kyennyt tukemaan asiakkaitamme näillä taidoillaan liityttyään Coaching Languagen riveihin vuonna 2019.

Susanna Granroth

suomenruotsalainen

Kotoisin Biskopsöstä, Suomesta

Asuu Taalintehtaalla, Suomessa

Kasvatustieteiden maisteri

Susanna on opiskellut kasvatustieteitä Åbo Akademissa ja toimii opettajana kotikaupungissaan Kemiössä. Susannan äidinkieli on ruotsi, ja hän opettaa sinua mielellään puhumaan ja käyttämään äidinkieltään. Hänestä on mukava tavata uusia ihmisiä, ja hän toivoo, että hänellä on mahdollisuus tavata sinutkin! Kun hän ei tee töitä, hänet löytää kuntosalilta tai juoksulenkiltä.

Kaarina Valtanen

suomalainen

Kotoisin Lohjalta, Suomesta

Asuu Turussa, Suomessa

Kaarina Valtanen on luonnontieteiden kandidaatti ja LCF, ja hän on opettanut kielikursseja monilla eri aloilla liike-elämässä jo yli 30 vuoden ajan.

Kaarina haluaa tuoda esiin opiskelijoidensa parhaan osaamisen ja kehittää heidän taitoaan puhua englantia, ranskaa tai suomea (vieraana kielenä) vapautuneesti ja ilman pelkoa. Hän on opettanut tarvittaessa muillakin kielillä. Pitkän uransa aikana hän on kouluttanut useiden eri alojen edustajia, ja hän on auttanut opiskelijoitaan kasvattamaan ja kehittämään taitojaan.

Malavika Jaikumar

intialainen

kotoisin Bangaloresta, Intiasta

asuu Espoossa, Suomessa

Malavika on sertifioitu yritysviestinnän kouluttaja Intiasta. Hän on aiemmin työskennellyt monikansallisten yritysten kanssa tarjoamalla konsultointia ja suunnittelemalla sisältö- ja toteutusstrategioita henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen. Hän on työskennellyt myös englannin kielen opettajana Intian armeijassa ja valmentanut IELTS-kokeisiin valmistautuvia opiskelijoita. Hän muutti Suomeen vuonna 2014 opiskelemaan aikuiskoulutuksen ja elinikäisen oppimisen erikoistumisopintoja ja työskentelee parhaillaan tohtorintutkinnon parissa. Malavika uskoo ”älä koskaan sano ei voi tehdä” -asenteeseen ja että ”ongelmiin on enemmän ratkaisuja kuin itse ongelmien määrä” ja uskoo vakaasti innovatiivisuuteen ja sitkeyteen.

Oliver Dahlmann

saksalainen

Kotoisin Wuppertalista, Nordrhein-Westfalenista, Saksasta

Asuu Turussa

Oliver tuli Suomeen vuonna 1994. Hän opettaa saksankursseja alkeiskursseista keskustelukursseihin ja erikoiskursseihin pidemmälle edenneille opiskelijoille. Hän toimii myös laillistettuna kääntäjänä suomesta ja ruotsista saksaan. Yksi yleisimmistä kommenteista, joita opiskelijat antavat hänen kursseistaan, on: ”Hän sai meidät puhumaan!”